+++

Vaknade idag och det var hur varmt som helst ute, det fick mig nästan att undra hur jag skulle klara av att spela match... det har ju varit svin kallt i flera månder, men det gick ganksa bra i alla fall. Just nu sitter jag och funderar vad mitt nästa inlägg ska handla om och så försöker jag bli klar med del 2 i ett av mina fanfic, det går väääääldigt segt.

"Nicest kids in town"

Tänkte avsluta lördagen med att kolla på Hairspray. Den funkar alltid, det spelar ingen roll vilket humör man är på man blir alltid glad :)


Friday, friday, friday...

Äntligen fredag och ett till nationellt prov är avklarat, nu är det bara matten kvar. Jag kan inte riktigt slappa denna lång helgen, jag måste plugga otrolig mycket matte efter som det första nationella provet i matten redan är på onsdag. Men jag ska försöka njuta av den fria tiden jag får denna helgen och hoppas på att provet inte kommer vara så svårt.
Ska ni göra något kul i helgen?


weheartit

Blixtar och dunder men inga magiska under.

Ja, det var inte precis några magiska under när jag vaknade av åskan imorse. Jag kan lova er att det inte var nåt små muller utanför mitt fönster, utan det lät mer som om bomber exploderade runt huset. Jag trodde att jorden skulle gå under eller nåt. Låter en aning overkligt att skriva ner det, men det var sjukt. Det var dagen samtals ämne, det var inte en som inte hade vaknat av åskan. Det spelade ingen roll om det var man var 15 minuter ifrån varandra, båda hörde det ändå lika högt.
"Alla mina fönster skakade as mycket" fick jag i ett sms min kompis och hon bor nog tio minuter ifrån mig och en annan kompis sprang upp och kolla för att försäkra sig om att det inte var massa bomber som sprängdes utanför hennes hus.
Om jag faktiskt hade kunnat röra mig och öppna ögnen så skulle jag sett hur hela rummet lös upp, men jag kunde inte göra något. Helt seriöst så var det skit läskigt. Det tog ganska lång tid innan mitt hjärta började dunka som vanligt igen. Var det kanske någon annan än alla på min skola som råkade ut för detta? hahah :)
Jag hoppas i alla fall att ni har haft en härlig dag med bättre väder än mig :')
weheartit

Tre polyvore favoriter...

'Let's go back in time'

'A handful of colour'

'Time for spring'

Crazy, werid fangirls.

ja, rubriken skulle ju ha varit 'Crazy, stupid fangirls' egentligen, men alla är ju inte helt dumma men det finns ju en del. Har ju otrolig många underbara fangirl kompisar.
Ja, morgonen ahr varit lite fram och tillbaka med massa One Direction ryckten om att dom kommer till Göteborg. Så det var det första man såg imorse. Men tyvärr är det antagligen falsk, men sånt är livet.

Solen är borta igen, men jag hoppas att den dyker fram lite senare under dagen, sådär vid min träning.
Hoppas ni får en härlig dag :)

Jag är svag för...

Dipdye!

Tycker det är otroligt snygg. Både ombre och färg, det lovar upp håret på ett annorlunda och unikt sätt:)

Kändisar som har/haft dipdye:
Dakota Fanning, Alexandra Bruke, Drew Barrymore, Jessie J, Miley Cyrus, Jessica Alba.

 

 


SUN SUN SUN!

Äntligen har solen kommit tillbaka!
Det har varit riktigt tråkigt väder hela veckan, så det var riktigt skönt att vakna upp imorse och solen lös.
Grillen är igång och jag ska senare få äta grillat för andra gången i år.
Ser verkligen fram emot näst helg så det ska vara sol och 21 grader. Då kanske man kan dra på ett ett par short och sätta sig ute och få lite färg. Det skulle jag behöva.
weheartit

New start.

Hej!
Blev så ortroligt sugen på att börja blogga igen, även om jag är 50% emot det hahah.
Jag vet inte hur det kommer gå, men jag kan ju alltid försöka. Som ni kanske ser så finns det 15 delar av ett fanfic på bloggen, så om jag får några idéer så kommer jag att fortsätta på den.
Jag hoppas att ni alla kommer gilla mig lilla blogg.
pusss.
-------
UPDATE: om bloggens design är mörkblå, tryck på F5 för att uppdatera till den nya designen

weheartit

RSS 2.0