photographs

Åh, nu önskar man nästan att det var snö ute så att man kunde få några härliga vinter bilder. För just nu är det inte jättekul att ta foto. Jag menar, det kanske inte är så fint med bruna löv.
 
Bilderna är tagna med min Nikon D3000 i April och September detta året. Vill ni se lite fler foton?
 

85

Jag har aldrig varit någon Gina Tricot tjej, men på senaste tiden har dom fått in några riktigt snygga tröjor. Det är snygga tryck, mycket USA inspirerat (vilket jag gillar) och snygga modeller. Mina favoriter är dom lite mer sportiga tröjorna, tycker de är riktigt snygga. Här har ni några (klick på dem för att få se dem i stort format):
 

Dreaking Dawn: Part II

Har ni sett den nya twilight filmen än?
Jag såg den faktiskt i onsdags och jag måste säga att den var mycket bättre än de tidigare filmera. Man får dock inte se alla skådespelare igen, jag gillar Seth och honom fick man bara se som varg. Men så länge han var med, varg eller människa, så var det lugn annars tänkte jag inte så mycket på dom andra.
Jag det finns vissa saker jag kan lova dig som ska se den och det är...
- Du kommer inte bli besviken om du är ett fan av twilight.
- Du kommer få se en riktigt gullig Reenesme.
- Du kommer få en chock under en scen. För jag tror inte att det bara var jag och mina kompisar som satt antingen med öppen mun eller med händerna över munnen under denna scenen. 
- Om du är ett stort fan så kan det hända att du börjar gråta i slutet (om du nu itne redan har gråtit)
 
Enligt mig så borda man se den även om man inte är ett jätte stort twilight fan, för den är bättre. Från början till slut. 
 
 

▲▼▲▼▲▼

Let's try this again!
Denna gången ska jag minsann jobba för det som jag gjorde bör jag hade mina första blogg eller var aktiv på någon av mina fanbloggar. Förhoppningsvis kommer jag skriva om sådant som ni faktiskt tycker om. Ni kommer framförallt få mode, foton (som är tagna med min systemkamera) och musik/film, men självklart annat. Men jag kan lova att jag inte kommer skriva om mina tråkiga dagar, för det bryr ni ett inte om i alla fall.
Första inlägget kommer dyka upp någon gång imorgon :)

Puss


RSS 2.0