Save You Tonight - Del 11

"Sure... I guess" Hon stoppade handen i fickan på jackan och strax därpå drog hon upp en skrynklig rosa post it lapp. "Here. It's an old note, and I thought I'd throwed it away ages ago. Good luck with reading it" Hon flinade och sträckte fram lappen samtidigt som bussen stannade in och öppnade dörrarna och lät henne stiga på.
"But..." började jag, men bussen hade redan startat motorerna igen och börjat stänga dörrarna.
"Nice to meet you, Zayn"

pic: WeHeartIt
Kajsas perspektiv:

För en gång skull vaknade jag innan Linnea och idag skulle hon på något sätt få igen för att hon alltid väckte mig. Jag sprang fram och tillbaka i rummet och försökte komma det bästa sätte att väcka henne på. Tillslut gick jag bort till lampknappen och tände och släckte lamporna i rummet och skrek.
"DET BRINNER ! LINNEA DET BRINNER"
Sedan började jag springa runt i rummet och vifta med armarna.
"Kajsa ! Vad är ditt problem ?!" sa Linnea och satte sig upp i sängen.
"Nae, men jag tänkte att det var min tur att väcka dig" sa jag.
"Men jag är ju snäll när jag väcker dig. Jag skrämmer inte skiten ur dig" sa hon lite surt.
"Aww, nu ska vi inte vara sura, Linnea." sa jag och skratta.
Killarn skulle åka hem idag så först skulle vi äta frukost, förhoppningsvis med killarna. Sedan skulle jag, Linnea och Sanna åka till flygplatsen för att säga hejdå och njuta av våra sista dag i Stockholm innan vi åkte hem.
På flygplatsen var det fullt med fans, så jag hann bara krama de, fast Louis och Linnea pratade lite längre och Niall sa något till Sanna som fick henne att skratta. Vi vinkade lite diskret när killarna försvann längre in i flygplatsen.

pic: WeHeartIt

NÅGRA MÅNADER SENARE (JANUARI)

Det var sålänge sen jag och Linnea var i Stockholm och träffade One Direction för första gången och Sanna, Sanna som vi fortfarande pratade med och träffade ibland även fast hon bodde i Skåne. One Direction hade varit i Sverige två gånger till, en gång under sommaren och en gång i Oktober. Men våra föräldrar vägra låta oss åka igen. Louis och Linnea hade bytt nummer och pratade lite i början, men inte de senaste månaderna. Vi pratar fortfarande om vår resa till Stockholm, men vi tror att dem glömmde oss för länge sen. Vi är ju ändå bara några fans. Men nu var det något underbart som hände förra månadern. Det var en tävling då man kunde vinna en resa till London och träffa One Direction och få gå på en av dears konserter, och jag, Linne aoch Sanna kommer få åka till London ! Sanna kommer till Göteborg ikväll för att åka till London med samma plan som oss.
Dagen vi åkte till London, var vi helt hypade alla tre. Vi var inte längre lugna och normala, som i stockholm, när det kom till One Direction. Vi hade återgått till att vara crazy fangirls.
"Vi. Kommer. Dö !" sa Sanna.
"Jag vet ! Men de kommer säkert inte ihåg oss och så kommer de bara säga hej och fortsätta. Jag är typ rädd för det" sa jag.
"Jag kom bryta ihop om det händer" sa Linnea och började skratta.
När planet landade gick vi för att hämta våra väskor. Vi fick stå och vänta ett tag. Jag kollade mig och hörde flera olika språk som pratades, fast mest engelska så klart. Jag kollade bort längs bandet där alla väskor skulle komma och såg en tjej några meter bort. Jag kände igen henne... Vänta ? Det var brunetten från Stockholm.
"Vänta lite" sa jag och gick bort till henne.
"Hej, du var i Stockholm när One Direction i juni, va ?" sa jag. Okej, detta var pinsamt.
"Ja, det var jag" sa hon och log.
"Ska du på en av deras konserter ?" frågade jag.
"Ja, det kan man säga" svarade hon. "Ska du också det ?"
"Ja, jag och mina vänner vann, du vet den där tävlingen där priset var att åka till London och träffa killarna" sa jag.
"Åhh, vad kul. Grattis" sa hon och log. "Jag är Evelina, förresten"
"Kajsa" svarade jag och log. "Men vi kanske ses på konserten då" tillade jag.
"Absolut." sa hon "hejdå"
"hejdå" sa jag och gick tillbaka till Sanna och Linnea.

Förlåt för att denna delen blev så tråkig och dålig, men jag har ingen insiration eller fantasi idag :/ Nästa del jag skriver kommer antagligen bli bättre..
Men nu fick ni veta vem brunetten var :D

- Kajsa

Kommentarer ♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0